Välkommen till Vicando

Du som följt med mig genom åren vet att mitt företag hette Vicando en gång i tiden. Det är nu fem år sedan jag avslutade mitt företag, men namnet vicando lever kvar och jag har länge funderat på vad jag ska använda domänen till.

Efter några år nu har jag bestämt mig för att sidan ska visa det grafiska arbete som jag har gjort genom åren. Det blir lite screenshots från de hemsidor jag har skapat. Lite bilder på logotyper jag har skapat.

Det kommer också bli en historisk tillbaka blick på hur allt började och jag kommer visa bilder från första hemsidan, och första logotypen. Men detta är ett projekt som jag kommer sätta tänderna i under 2018.

Fram till dess kommer den här hemsidan se lite mager ut. Men fortsätt titta in lite då och då, eller följ mig på Twitter och Instagram.

Du kan också följa mig på min blogg http://www.ingvarwillander.se